Лидерът на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен Ун бутна

...
Лидерът на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен Ун бутна
Коментари Харесай

Фотограф застана на пътя на жената на Ким Чен Ун, но диктаторът реагира мълниеносно

Лидерът на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен Ун бутна фотограф, който застана на пътя на неговата жена Ли Сол Чу и брачната половинка на южнокорейския президент Мун Дже Ин - Ким Чжон Сук, предават международните организации.
Случката стана на 27 април в " Дома на мира ", който се намира в южната част на демилитаризираната зона, разделяща над половин век двете корейски страни по 38-ия паралел. На фрагментите се вижда по какъв начин фоторепортерът загражда пътя на двете първи дами, с цел да снима дамите. В този миг се появява лидерът на азиатската комунистическа страна и бута кореспондента встрани.

Ким Чен Ун е първият държавен глава на КНДР, който пресече границата с Южна Корея. Той също за пръв път посети непозната страна в компанията на брачната половинка си, осведоми московската медия.

Ким Чен Ун в петък организира невиждана среща с южнокорейския президент Мун Дже Ин. Двамата се договориха да сложат юридически завършек на Корейската война (1950-1953 г.). Пхенян също даде обещание да приключи нуклеарната си стратегия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР