Лидерът на ИТН се обидил се на мафия и претендира

...
Лидерът на ИТН се обидил се на мафия и претендира
Коментари Харесай

Слави Трифонов съди Кирил Петков за 50 000 лева

Лидерът на Има Такъв Народ се обидил се на мафия и претендира за обещетение поради нанесени неимуществени вреди
Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов съди премиера в оставка Кирил Петков за 50 000 лв., оповестиха от пресцентъра на Софийския градски съд.

Исковата молба е подадена в Софийски градски съд на 24 юни, а Трифонов претендира за обезщетение за породени неимуществени вреди поради изявление на Петков по време на конференция на 13 юни.

По време на брифинга преди 2 седмици тогавашния министър председател съобщи: „ България има късмет. Мафията загуби съдружния си сътрудник. Разчитам, че този вид храброст ще бъде инфекциозен и в този парламент ще имаме болшинство от хора, които споделят „ Не ” на мафията ”.

Малко след изявлението Трифонов даде обещание в профила си във Facebook, че ще заведе каузи против премиера Кирил Петков, вицепремиера Асен Василев и министъра в оставка от квотата на Има Такъв Народ Радостин Василев за „ техните неистини и внушения ”.

„ Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения ", написа тогава водача на Има Такъв Народ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР