Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов е завел дело

...
Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов е завел дело
Коментари Харесай

Слави съди Кирил Петков за 50 000 лв.

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов е завел дело за 50 000 лева против премиера в оставка Кирил Петков. Това оповестиха от Софийския градски съд, където на 24 юни е подадена исковата молба.

Трифонов претендира за породени неимуществени вреди в резултат на изявление, направено на 13 юни 2022 година по време на конференция, сбити са от съда, написа euractiv.bg

След като разпадна ръководещата коалиция, Слави Трифонов разгласи, че ще съди Петков, министърът на финансите Асен Василев и министърът на спорта в оставка Радостин Василев, поради техните изказвания, че той е мафията.

Според източници на EURACTIV в желае си Трифонов твърди, че е афектиран и че е накърнено положителното му име.

„ Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, само че би трябвало да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници поради лъжите им. Спечелих всички каузи. Сега ще заведа каузи против Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните неистини и внушения. И, несъмнено, ще ги печеля “, закани се
Трифонов.

„ Мафията загуби съдружния си сътрудник “, разгласи Кирил Петков по адрес на Има Такъв Народ по време на брифинга на 13 юни, визирайки изказванията на Радостин Василев, че мафията е пробила в Има Такъв Народ.

„ Мафията загуби опцията си да направи държавно управление, на ход е народът “, добави тогава и Асен Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР