Лидерът на "Има такъв народ" коментира политическите събития от днешния

...
Лидерът на "Има такъв народ" коментира политическите събития от днешния
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Днес върнахме мандата, а ГЕРБ, БСП и ДПС показаха защо така трябваше

Лидерът на "Има подобен народ " разяснява политическите събития от днешния ден. Припомняме, че в 9.00 часа в президентството партията му върна получения от президента Румен Радев мандат за сформиране на държавно управление, а минути по-късно съвещанието на Народното събрание пропадна, тъй като ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се оповестиха срещу дневния му ред. Така трите "стари " партии в Народното събрание неодобряваха работата на законодателния орган и не разрешиха промени в Изборния кодекс.

"Уважаеми сънародници, през днешния ден се случиха две неща. Първо: “Има подобен народ” върна мандата за сформиране на държавно управление. И второ: ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи демонстрираха за какво “Има подобен народ” трябваше да върне мандата ", сбито интерпретира случилото се Трифонов в формалния си профил в обществената мрежа Фейсбук.

Така водачът на "Има подобен народ " на процедура загатна, че поддържа теорията по какъв начин ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не желаят да се одобри нов Изборен кодекс и да се отиде на избори със остарелия, с цел да се резервира статуквото в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР