Лидерът на ГЕРБ изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият премиер посети

...
Лидерът на ГЕРБ изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият премиер посети
Коментари Харесай

Борисов: Само за 5 дни умряха 500 българи - 10 пъти повече от миналата година

 Лидерът на ГЕРБ изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият министър председател посети храм-паметник " Рождество Христово " в град Шипка. Духовниците подариха на някогашния министър председател икона. 

" Искам да кажа на тези патриоти, които по този начин се назовават и доста обичат да вървят на Шипка, да знаят, че и паметника там го ремонтирах “, сподели Борисов, говорейки и за ремонта на храма.

" Ние малко приказваме, само че доста вършим. Искам да предам на сътрудниците от " Демократична България “ (ДБ), които постоянно се имат за най-големите адвокати и пазители на закона, само че единствено когато касае други. Ние сне сме им отговорни, че не съблюдават закона. Все отново държа да се отбележа, че съставът на Централната изборна комисия (ЦИК) е определен и назначен от, а единствено четири индивида са от ГЕРБ.

Та като споделят от Демократична България, че ГЕРБ са им отговорни за всичко, то да знаят, че 11 индивида от състава на ЦИК са от партиите на митинга. и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, с цел да могат да се явят на изборите, другояче ще се оплакват, че някой им пречи, а те би трябвало да си изконсумират неуспеха на това, което вършиха последните месеци в Народното събрание “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и здравната рецесия и високата К-19 смъртност у нас: " Само за 5 дни умряха 500 българи – 10 пъти повече от предходната година по времето на най-голямата рецесия, когато в света нямаше медикаменти и ваксини. Това безсрамие на Радев и Кацаров докара страната в положение, в което цяла Европа се радва на мачовете, а нашите игрища са затворени. Гинем от некадърността им “.

" Четете освен Винету, а и законите “, прикани Борисов.

Той обаче разгласи, че има една огромна вест от петъчния ден: " Тя е 85% добра и 15% неприятна. Новината е Планът за възобновяване и резистентност.

Добрата е, че предлагането на Кирил и Асен не са признати, а 85% е от нашия проект. Защо им трябваха шест месеца, с цел да се мотаят? Защото трябваше да защитят корпоративни лобистки ползи. 

Лъжат, но лъжат както си би трябвало. Чудовищен безпорядък, чудовищна инфлация – това е " положителното “ ръководство на Радев и служебния му кабинет.

От една страна, конспирациите, в които спрягат ГЕРБ, ме радват. Че ние в случай че можем да вършим такива неща, то в Европа ще ни вземат, с цел да им кажем по какъв начин се вършат нещата. Аз съм изумен от наглостта им.

Пак няма да създадат държавно управление. Защото няма виновни парии, няма съществени хора “, безапелационен бе някогашният министър председател.

Той съобщи, че партията му е по-силна и мобилизирана от всеки път, макар терора на Бойко Рашков.

Борисов добави, че е оптимист, че българските жители няма да разрешат да продължи да се случва настоящето политическо състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР