Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече реваншизъм предложението на служебния

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече реваншизъм предложението на служебния
Коментари Харесай

Борисов за смяната в ДАНС: Реваншизъм заради руските шпиони



Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова " реваншизъм " предлагането на служебния кабинет към президента да смени ръководителя на Държавната организация " Национална сигурност " Димитър Георгиев.  Според Борисов повода за тази рокада е разкриването на шпионски мрежи на Русия у нас, като съобщи:

" Никога в България повече няма да разкрият съветски шпиони! Никога няма да си постави някой повече главата в торбата! Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да пазят националната сигурност, а те били " непочтенни ", съгласно някого. Това е истината да ги махнат! И си измислиха! Затова в този момент желая да се внедрите и като тях - безсрамно, брутално, до края да изчистите кого и по какъв начин са подслушвали ".
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи този коментар по време на среща с млади деятели от Софийския оперативния избирателен щаб. Борисов разгласи, че ръководител на Националния избирателен щаб на ГЕРБ ще е заместник-председателят на партията Томислав Дончев, а Софийският щаб ще оглави другият му заместител в ГЕРБ -  Даниел Митов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР