Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов контраатакува с медийна изява. Бившият

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов контраатакува с медийна изява. Бившият
Коментари Харесай

Борисов от Дунава: Лъжат родителите, че не било затваряне на училищата, а ваканция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов контраатакува с медийна изява. Бившият министър председател знаеше, че през днешния ден е клетвата на президента Румен Радев и по тази причина се подсигури като пътува до Силистра за среща с локалния партиен състав и представители на бизнеса, а казусът бе употребен, с цел да показа Борисов мислите си за протичащото се у нас.

Съболезнования към общинския консултант от Русе Пехливанян. На най-известното място убиха жена му. Това е просто зверско закононарушение. Така запона Бойко, а след това продължи:

Помня, когато имаше такива закононарушения се търсеше по какъв начин да се извлекат политически дивиденти. Представяте ли си това да бе станало с общински началник на партия на смяната или Българска социалистическа партия... Каква вест, какви мнения щеше да има. Това е човешка покруса ", посочи той и добави, че има от ден на ден грабежи, убийства и телефонни измами.

" С огромен интерес виждам едни медийни заигравки с думите, че токът и газът се вдигнали в цяла Европа. Питам, когато миграционната рецесия заля цяла Европа, у нас имаше 0 мигранти. Как се справихме? Как повече от десетилетие в България имаше най-ниските цени на ток, горива, газ? Още юни месец трябваше да се намеси държавното управление ", сподели Борисов.

" Заводи затварят, излизат хората в платени или неплатени отпуски и оправданието е, че на всички места в Европа се подвигат цените... Чакай малко, картофите в Полша не са на цените на картофите в Италия ", посочи той.

И добави: " Трябваше да се създаде модел, който да подсигурява едни цени. Да, можеше да отскочи с няколко % токът. Тук приказваме за 400% скок! Не приказваме за 2-3 ст. разлика ".

" А заплатите покачиха ли се? Не! А на фактурата на сътрудника от шивашкото дружество - 380 % нагоре. Къде отиват тия пари? Къде се акумулират? Къде ги компенсираме? ", пита Борисов.

Днес чупим върха по брой инфектирани от коронавирус. Е, към този момент това не е вест, че сме първи по смъртност в света месеци наред ", сподели той.

И добави: " Академикът Денков, когато стана учен, се научи да шикалкави. Сега не било затваряне на учебните заведения, а било почивка. Чакай бе, каква е разликата?! Дълга почивка! Кого лъжете бе? Нали родителят отново би трябвало да си седи у дома ", избухна водачът на ГЕРБ.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР