Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият ...

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият

Борисов: Четете не само Винету, а и законите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият министър председател посети храм-монумент " Рождество Христово " край град Шипка. Духовниците подариха на някогашния министър председател икона.

„ Искам да кажа на тези патриоти, които по този начин се назовават и доста обичат да вървят на Шипка да знаят, че и паметника там го ремонтирах “, сподели Борисов, говорейки и за ремонта на храма.

„ Искам да предам на сътрудниците от „ Демократична България “ (ДБ), които постоянно се имат за най-големите адвокати и пазители на закона, само че единствено когато касае други. Ние сне сме им отговорни, че не съблюдават закона. Все отново държа да се отбележа, че съставът на Централната изборна комисия (ЦИК) е определен и назначен от Румен Радев, а единствено четири човек са от ГЕРБ.

Та като споделят от ДБ, че ГЕРБ са им отговорни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на митинга. Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, с цел да могат да се явят на изборите, другояче ще се оплакват, че някой им пречи, а те би трябвало да си изконсумират провала на това, което вършиха финалните месеци в Народното събрание “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и здравната рецесия и високата смъртност поради пандемията. „ Само за 5 дни умряха 500 българи – 10 пъти повече от предходната година по времето на най-огромната рецесия, когато в света нямаше медикаменти и ваксини. Това безсрамие на Радев и Кацаров докара страната в положение, в което цяла Европа се радва на мачовете, а нашите игрища са затворен. Гинем от некадърността им “.

„ Четете освен Винету, а и законите “, прикани Борисов.

Той макар че обяви, че има една огромна вест от петъчния ден: „ Те е 85% положителна и 15% неприятна. Новината е Планът за възобновяване и резистентност.

Добрата е, че предлагането на Кирил и Асен не са признати, а 85% е от нашия проект. Защо им трябваха шест месеца, с цел да се мотаят? Защото трябваше да защитят корпоративни лобистки ползи.

Лъжат, но лъжат както си би трябвало. Чудовищен безпорядък, чудовищна инфлация – това е „ положителното “ ръководство на Радев и служебния му кабинет.

От една страна конспирациите, в които спрягат ГЕРБ, ме радват. Че ние в случай че можем да вършим такива неща, то в Европа ще ни вземат, с цел да им кажем по какъв начин се вършат нещата.

Аз съм изумен от наглостта им.

Пак няма да създадат държавно управление. Защото няма виновни парии, няма съществени хора “, безапелационен бе някогашният министър председател.

Източник: marica.bg