Лидерът на БСП Корнелия Нинова посрещна македонския премиер Зоран Заев

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова посрещна македонския премиер Зоран Заев
Коментари Харесай

Нинова посрещна Заев на „Позитано“ 20, той ѝ пожела успех в кампанията

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посрещна македонския министър председател Зоран Заев и водената от него делегация за среща в централата на партията, съобщи БГНЕС.


 Борисов към Заев: Нищо няма да излезе от днешната ви среща (ВИДЕО) Борисов към Заев: Нищо няма да излезе от днешната ви среща (ВИДЕО)
Бойко Борисов посрещна Зоран Заев. Срещата сред тях се излъчваше в обществените мрежи.  „ Ще имате доста срещи през днешния ден. Аз съм у...

Двамата ще проведат къс диалог, а от левицата по-рано оповестиха, че самодейността за него е пристигнала от македонска страна. Зоран Заев подари на Нинова букет цветя, пожелавайки ѝ триумф в предизборната акция.

По-рано денем Заев беседва и с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а по-късно през днешния ден предстоят формалните срещи със служебния министър председател Стефан Янев и президента Румен Радев.



Целта е да се направи опит за реализиране на решение в разногласието сред двете страни за езика и историята, който е бариера за влизането на районен съд Македония в Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР