Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини премиерът Корнелия Нинова обвини

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обвини премиерът Корнелия Нинова обвини
Коментари Харесай

Нинова обвини Борисов, че лъже за Олимпик

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова упрекна министър председателят Корнелия Нинова упрекна премиера Бойко Борисов, че заблуждава хората с изказванията си по отношение на застрахователната компания " Олимпик ".
 Борисов: Ще помогнем на ужилените от Олимпик. Доколкото ни разрешава законът
По-рано през днешния ден министър председателят разяснява обстановката с банкрутиралото застрахователно сдружение. " Така или другояче това би било рисков случай - ние ще им помогнем с адвокати и с каквото можем доколкото разрешава законът. Когато стане нещо, желаеме страната да помогне. Само че страната е на данъкоплатеца и когато кажем, че страната би трябвало да помогне, това значи, че всеки от нас отделяме от налозите си за тази сфера ", каза той.

" Господин министър председател, не лъжете българските данъкоплатци. Твърдите, че в случай че страната се намеси и заплати на потърпевшите от банкрута на застрахователното сдружение “Олимпик ", това ще бъде от парите на всеки български поданик. Това е неистина ", написа във Facebook Нинова.

Според водача на Българска социалистическа партия министър председателят или не познава материята, или се пробва да настройвате едни българи против други. " Средствата в гаранционния фонд не се събират от нашите налози. Те са вноски от самите застрахователни сдружения (включително “Олимпик ”) точно като гаранция за такива случаи ", разяснява още тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР