Лидерът на БСП Корнелия Нинова няма да подава оставка. Това

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова няма да подава оставка. Това
Коментари Харесай

Нинова: Оставка - Не!

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова няма да подава оставка. Това стана ясно от брифинг в партийната централа, откакто евродепутатът Петър Витанов разгласи, че социалисти желаят оставката й като ръководител на парията и че са събрани над 70 подписа за привикване на пленум на социалистите.

Крайно сме обезпокоени от все по-понижаващата се изборна интензивност, посочи тя.

, само че не драматизираме от това, изясни Нинова. Ще си вземат обаче поучения. В събота ИБ на Българска социалистическа партия привиква пленум, с цел да разиска резултатите.
 Искат оставката на Нинова в Българска социалистическа партия
Искат оставката на Нинова в Българска социалистическа партия

Събрани са над 70 подписа за привикване на пленум на партията

Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ и няма да влиза в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, стана ясно от думите на Нинова. Червените продължавали борбата си против модела ГЕРБ.

Дали ще има Конгрес на Българска социалистическа партия щели да решат членовете на Националния съвет на партията. Оставки няма да подаваме, отсече Нинова. Оставката й се желала от хора, които през цялата акция вещаели провал за столетницата.

Лидерът на Българска социалистическа партия не очаквала " Възраждане " да са преди тях. Дали Българска социалистическа партия ще взе участие и по какъв начин във властта, щяло да се види през мандатите , само че коалиция с ГЕРБ - не. По-добре е да има постоянен кабинет, счита още аленият лидер.
 Опитът да бъде приспана Българска социалистическа партия е реалност, счита Кирил Добрев
Опитът да бъде приспана Българска социалистическа партия е реалност, счита Кирил Добрев

Кирил Добрев счита, че би трябвало да бъде призован Конгресът на Българска социалистическа партия

Не сме си поставили розови очила, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. Предстоят разбори и поучения в редиците на левицата. Необходим е работещ парламент и устойчиво държавно управление, счита Корнелия Нинова. В събота щяло да стане ясно кой е отговорен за резултата на партията и какви ограничения щяла да вземе партията.

Лошо, съгласно нея, е че толкоз хора са дали своят вот с " Не поддържам никого ".  Според Корнелия Нинова Възраждане не са изпреварили столетницата поради обществени ограничения и тези.

Не имам вяра, че хората, които оценявали обществените политики на Българска социалистическа партия, са дали своят вот за " Възраждане " , съобщи Нинова в отговор на въпрос на. Възраждане не бяха подкрепени за обществени ограничения, счита тя.
 Възраждане диша във врата на социалистите
Възраждане диша във врата на социалистите

Партията съвсем удвоява резултата си от ноември 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР