Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори пред журналиста Сашо Диков

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори пред журналиста Сашо Диков
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Имаме министър-председател, който не е компетентен по нищо

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова приказва пред журналиста Сашо Диков по отношение на настояването на ПГ на ''БСП за България'' министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание и да изясни за какво е изискал при договорката за американските самолети F-16 да се заплати вкупом. Интервюто с Нинова бе излъчено в предаването ''ЕвроДикоФ'' с водещ Сашо Диков по ТВ Евроком.

Ето какво съобщи Корнелия Нинова пред Сашо Диков по отношение на настояването си министър председателят да пристигна в Народното събрание: ''Ще го желаеме, и втори, и трети път. Ако не пристигна, значи, или се тормози, или го е боязън. Изказването му от през вчерашния ден е скандално, че той е настоял да платим самолетите вкупом. Искаме да чуем с какви причини. Той взима нов заем, надяваме се да дойде''.

''Вече втора седмица подред ми се връщат всички въпроси и питания към премиера. С неуместни причини. Този човек по едно нещо способен ли е в тази страна? Имаме министър-председател, който не е способен по нищо. Ще се окаже, че американската страна не е желало такова нещо, а той си го е решил'', съобщи още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР