Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде пресконференция, на която коментира

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде пресконференция, на която коментира
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Резултатът ни не е добър, но няма да подаваме оставка

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде конференция, на която разяснява резултатите от изборите.  " Очаквахме по-добър резултат. Резултатът ни не е добър, само че няма да подаваме оставка. Оставката ни сега се желае от хора, които през цялата акция работиха против Българска социалистическа партия ", сподели Нинова, представена от " Нова телевизия ". 

Тя изрази терзание от ниската изборна интензивност и добави, че тя е " пестник за политическата класа ". „ Ще обсъдим резултата на Национален съвет в събота ”, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова акцентира, че левицата е запазила предходния си резултат с към 1 % разлика. Тя увери, че Българска социалистическа партия няма да влиза в съюз с Движение за права и свободи и  ГЕРБ-СДС. По думите й експертен кабинет е опит за скриване на политическата отговорност зад сякаш експертни персони. Лидерът на Българска социалистическа партия не скри, че партията не е очаквала " Възраждане " да са преди тях във финалната класификация на депутатските места. 

Попитана дали страната ни е изправена пред нови избори, Нинова отговори, че е по-добре да има постоянен кабинет. „ Има значими решения за България, които длъжностен кабинет не може да взема, по Конституция е по този начин ”, добави тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР