Лидерът на Атака Волен Сидеров обвини бившите си коалиционни партньори

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров обвини бившите си коалиционни партньори
Коментари Харесай

``Каракачанов обикаляше като куче пред месарница. Чакаше да му сложа табла с мезета, обича да папка`` |

Лидерът на Атака Волен Сидеров упрекна някогашните си съдружни сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, че са девалвирали понятието национализъм.

Непрекъснато се разисква кой ще влезе и кой не в Народното събрание, какъв брой партии. Извинявайте, но това да не е хазарт? Това разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов водачът на партия " Атака " Волен Сидеров.

Според него, значимият въпрос е кой какво ще направи, откакто влезе в Народното събрание.

От 15 години, във всеки парламент слагам въпроса за прекъсване на концесията за златния рандеман, тя е незаконна. От Патриотичната коалиция затваряха нощни заведения, отваряха тоалетни и продаваха имоти на военното министерство. Това не може да бъде идея, акцентира Сидеров.

Аз съм тяхната неточност и техният комплекс - по този начин отговори Сидеров на въпроса коя беше грешката в структурата на " Обединени патриоти ", визирайки някогашните си съдружни сътрудници Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Според водача на " Атака " не той е причислен към обединението, а тъкмо противоположното.

" Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го да го напоя, да му сложа една табла с мезета, тъй като той обича да директория. Вътрешна македонска революционна организация е като паразит. За НФСБ не приказвам, тъй като тя е една партия, откъсната от " Атака ", разяснява Сидеров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР