Лидерът на албанската опозиционна Демократическа партия Лулзим Баша заяви, че

...
Лидерът на албанската опозиционна Демократическа партия Лулзим Баша заяви, че
Коментари Харесай

Лулзим Баша: На 30 юни ще бъде политическото погребение на Рама

Лидерът на албанската опозиционна Демократическа партия Лулзим Баша съобщи, че на 30 юни ще бъде политическото заравяне на премиера и водач на ръководещите социалисти Еди Рама.

Опозиционният водач счита, че „ в този момент е настъпило времето на Албания за всички албанци “.

„ На 30 юни ще се състои политическото заравяне на Еди Рама, приятеля на клана Авдулай и на престъпните банди. Албанците се дигнаха на национална борба за Албания, както и цяла Европа. Сега е време за Албания на всички албанци! Нито крачка обратно! “, написа Баша във Facebook.

На 30 юни в страната би трябвало да се проведат локални избори, които опозицията бойкотира. Миналата седмица албанският държавен глава Илир Мета отсрочи изборите, само че ръководещата коалиция не призна това решение и изиска импийчмънт.

В същото време председателката на втората по величина опозиционна партия, Социалистическото придвижване за интеграция, Моника Круемеди се обърна към премиера Рама. Тя упорства той да изясни на албанците по какъв начин страната е сложена в услуга на проведената престъпност.

Във Facebook Круемеди съобщи, че Рама е вкарал страната в положението, в което се е намирал Чикаго през 20-те години на предишния век.

Самият Рама продължава с предизборната си обиколка и манифестации и декларира, че няма и най-малка опция за отсрочване на изборите. Той счита, че опозицията няма никакъв късмет и върви към политическо самоубийство.<a href= " http://bgnes.com " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БГНЕС</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР