Личният треньор на Братя Галеви Станко Станков успя след три

...
Личният треньор на Братя Галеви Станко Станков успя след три
Коментари Харесай

Най-накрая купиха къщата на личния треньор на братя Галеви

Личният треньор на Братя Галеви Станко Станков съумя след три години опити да продаде къщата си в дупнишкото с. Крайни дол, като смъкна цената й на половина. Новият притежател е някогашният шеф на учебното заведение в Самораново и притежател на книжарница в Дупница Николай Стамболийски, оповестява.

Той е платил 100 000 лева за новия си дом и за дворно място към 2 дка. В парцела има доста асми и овощни дървета.

Станко Станков разгласи за обмен къщата си в Крайни дол преди към 3 година и изиска 110 000 евро за нея. В продължение на три години са идвали няколко купувачи, само че до договорка не се е стигнало.

Станко Станков се изнесе от къщата си в Крайни дол преди към три години и заживя в Сапарева баня, откъдето е брачната половинка му. През този интервал проработи и вилата му на Паничище. В нея той е отворил хранителен магазин, в който пазарят туристи.

Новият притежател е бил шеф на учебното заведение в с. Самораново, където е живял до неотдавна, само че е продал къщата си там.

Станко Станков дълги години работи за Братя Галеви. Той е някогашен герой и се е грижел за физическата кондиция на братята.

Крайни дол минава за село на богатите. В него живеят непрекъснато към 30-ина души. Вили в селото имат общинският консултант от “Глас народен” Георги Градевски и арх. Асен Пилев, консултант от ГЕРБ. Преди към година с парцел в селото се снабди и криминалистът от Сапарева баня Славчо Мутафчийски. Той закупи имот и в него построи кокетна вила с басейн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР