Личният кардиолог на 41-вия президент на САЩ Джордж Буш-старши Марк

...
Личният кардиолог на 41-вия президент на САЩ Джордж Буш-старши Марк
Коментари Харесай

Застреляха личния кардиолог на Джордж Буш-старши на улицата

Личният кардиолог на 41-вия президент на Съединени американски щати Джордж Буш-старши Марк Хаускнект, е бил погубен при улична пукотевица в Хюстън. Заподозрян за причинител е към 30-годишен мъж, който към момента не е хванат от полицията. В петък малко преди 9 часа сутринта доктор Марк Хаускнект отивал с велосипед на работа. В региона на Тексаската педиатрична болница той се разминал с различен колоездач, като при маневрата е допустимо да му е пресякъл пътя.

Секунди по-късно станало и най-страшното. Другият мъж спрял, обърнал се, извадил револвер, създал два изстрела против 65-годишния доктор и по-късно избягал от мястото на престъплението с велосипеда си. Обилно кървящият доктор Хаускнект бил закаран по най-бързия метод в болница, само че единствено с цел да може сътрудниците му да открият, че е мъртъв.

На ексклузивен брифинг заместник-директорът на локалната полиция Трой Финър изясни, че проверяващите към момента не могат да оповестят дали убийството е планувано, или стрелбата е резултат от разменени реплики поради засичането с велосипедите. Той обаче не отхвърли опцията любителски видеозаписи на очевидци да оказват помощ за определяне повода за кръвопролитието.

Малко след изявлението на Финър излезе и документално известие с изложение на килъра - към 30-годишен мъж с бял цвят на кожата, допустимо и латинос. Бил е с бяла бейзболна шапка, сиво яке, къси къси панталони и е карал маунтин байк в ярък цвят.

Официално изказване от името на 94-годишния Джордж Буш направи и неговият представител Джим Макграт. " Президентът Буш е надълбоко тъжен от трагичните условия към безвременната кончина на доктор Марк Хаускнект, оповестява " Канал 3 “. Той изпраща своите най-искрени съболезнования на неговото семейство, сътрудниците му в болничното заведение и неговите другари ", разгласи Макграт и добави откъс от Буш: " Марк беше приказен кардиолог и добър човек. Винаги ще бъда признателен за неговите изключително състрадателни грижи. Ще се молим за неговото семейство ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР