Либидото е крехко нещо, особено това в отдавна „бракувани“ мъж

...
Либидото е крехко нещо, особено това в отдавна „бракувани“ мъж
Коментари Харесай

Ето Как Да Поддържаме Жега Под Чаршафите

Либидото е нежно нещо, изключително това в от дълго време „бракувани“ мъж и жена. Лошото въодушевление или елементарната отмалялост са задоволителни да убият ищаха ни за секс.

Желанието би трябвало да се поддържа, а по тази причина си има способи. По-често излизайте двамата. Няма значение, в случай че сте дружно повече 10 или 15 години. Въведете си като предписание седмично една вечер да прекарвате дружно. Отидете на ресторант или кино.

Проверете хормоналния си декор. Може би ви въздействат противозачатъчните хапчета или приемате други медикаменти, които намаляват половия ви вкус.

Разделете си домашните отговорности. Мъжът би трябвало да знае, че не е елементарно за „половинката му“ да се залови с готвене, почистване или други домашни отговорности след работа и да завърши деня с четене на приказки на децата преди сън.

Съпружеското ложе е територия единствено на двама ви. Не пускайте в него децата, котката или кучето. Наложете табу за вратата – научете децата да чукат на вратата или да ви извикват, преди да влязат в спалнята.

Запишете секса като обособен пункт в ежедневния си график. Звучи малко цинично, само че в хода на деня това увещание ще ви приготви за осъществяването на съпружеските отговорности, написа Бгнес. Научете се с елементарни способи да се отърсвате от напрежението. Разберете се със фамилията, че половин час имате право да почетете книга на тишина, да поиграете на компютъра или да се отпуснете във ваната.

Разнообразявайте храната с афродизиаци. Лекарите от дълго време споделят, че храната, която е богата на естествени, на естествени възбуждащи съставни елементи, подвига либидото. Яжте морски артикули, ягоди, шоколад, бадеми, а мъжете да взимат орехи.

Вгледайте се в връзките с вашия партньор/ка. Дразните се по какъв начин той/тя се храни или не затваря тубичката с пастата за зъби. Ако не спирате да се дразните, обърнете се към психолог.

Помислете за взаимно занимание. Поддържайте градината на вилата или пък пътешествайте дружно. Съвместните ползи сближават доста сътрудниците или пък ускоряват желанието.

Вглеждайте се в здравословното си положение. Понижаването на половото предпочитание може да е обвързвано с дискомфорт в интимната зона, безводност на кожата или щедро потене. Такива реакции може да са свързани с проблеми с щитовидната жлеза, хронична отмалялост или стрес.

фотография: Космополитан
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР