Либералните медии представят това като нещо мило, закрилническо, добродушно и

...
Либералните медии представят това като нещо мило, закрилническо, добродушно и
Коментари Харесай

Закон наказва родители в Калифорния, ако не съгласни децата им да си сменят пола

Либералните медии показват това като нещо благо, закрилническо, кротко и надали не избавително за онеправданите малолетни, поддали се на LGBTI акциите

Най-либералният щат на Съединени американски щати - Калифорния, тази седмица затвърди статуса си на подобен. Това се случи, откакто губернаторът - либерал-глобалистът Гавин Нюсъм, подписа законопроект, даващ право на съдилищата да лишават наставнически права върху личните им деца, в случай че един или двамата родители не са съгласни малолетното им дете да си смени пола. При всеобщата реклама на промяната на пола, която сега се е разгърнала от избрани групи в Калифорния и върви главно в „ Тик-ток “, където консуматори са главно хлапетата, искащите измежду тях да го създадат се чака да се усилват стремглаво. В което либерал-глобализмът пък съзира голям шир за активността си.

Тъй като законът е противен от всяка позиция, ето в американските медии пробват да замажат ситуацията като го е отразяват по следния метод:

„ Ен Би Си нюз “ оповестява: „ Губернаторът на Калифорния подписва законопроект, предлагащ правно леговище на транссексуални младежи “. А по-нататък написа: „ Законът има за цел да „ предложи леговище “ на малолетни транссексуални и техните фамилии, „ в случай че бъдат криминализирани в родните си щати “. Тоест, един противен закон американските медии пробват да показват като надали не нещо благо, закрилническо, кротко, избавително за онеправданите малолетни, които са гледали рекламите в „ Тик-ток “ и са решили да ги приложат в реалност.

В публикацията на „ Ен Би Си нюз “ няма и дума за това, че със закона се дава необятен шир на съдилищата в Калифорния, които в голяма степен са спонсорирани от фондацията на Джордж Сорос, да лишават наставнически права, с цел да може малолетното хлапе да бъде поето изцяло без спънки от LGBTI организациите и медицинските им центрове. Вместо това пишат, че законът щял да оказва помощ на онеправдани деца от консервативните щати.

По мотив закона и бурята, която той провокира в обществените мрежи на Америка, където към момента живеят и хора с разрум, факт-чекърите пък пишат:

„ Потребителите на обществените мрежи популяризират заглавие, в което се твърди, че законопроект, подписан от губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм предишния четвъртък, ще даде на съдилищата в този щат нови пълномощия да лишават родителските права над малолетни... Според правни анализатори обаче този закон в действителност е предопределен частично да попречи на калифорнийските съдилища да вземат участие в опит на различен щат да отнеме попечителството от родителите за даване на грижи, утвърждаващи пола на тяхното дете. “

Тоест, посредством обичаните на либерал-глобалистките медии словесни абракадабри и алабалистики е изработен опит сякаш да се отхвърли очевидното. А то е, че Калифорния се затвърждава като най-либералният щат в Съединени американски щати.

Като резюме: законът влиза в действие от януари и дава право на всеки малолетен да изиска отбрана от съда, в случай че родителите не му разрешават да се подложи на хормонална терапия, последвана от хирургическа интервенция за промяна на пола. Хормоналната терапия при малолетни, водеща до генетични промени, редуцира живота на човек с най-малко 20 години.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР