LG OLED телевизорите са предпочитани сред режисьорите в Холивуд благодарение

...
LG OLED телевизорите са предпочитани сред режисьорите в Холивуд благодарение
Коментари Харесай

LG OLED телевизорът с отличие на 72-рите годишни награди „Еми"® за технологии и инженеринг

LG OLED тв приемниците са желани измежду режисьорите в Холивуд с помощта на самосветещите пиксели, прецизното възпроизвеждане на цветовете и неповторимите им функционалности

LG OLED бе отличен по време на 72-рите годишни награди „ Еми " ® за технологии и инженеринг за своя OLED тв приемник. Създадени от Националната академия за телевизионни изкуства и науки през 1948 година, премиите „ Еми " за технологии и инженеринг отличават развиването и нововъведенията в технологиите и новаторите за техния принос в телевизионното инженерство.

Признанието акцентира непрекъснатите нововъведения на LG за рационализиране на тв приемника за да отговори на референтните спецификации на студията. LG OLED тв приемниците са високо ценени от доста от най-хубавите продуцентски студия в света и са известни с извънредно точното им възпроизвеждане на цветовете и ненадминатия контрастност. Телевизорите LG OLED обезпечават усъвършенствана обработка на видео, най-хубавата в клас калибриране, висока степен на оперативна съгласуемост с поддръжка на огромен брой видео и аудио формати и разнообразни други функционалности, създадени особено за потребностите на експертите, създаващи наличие. LG OLED тв приемниците са необятно употребявани за екрани от огромни холивудски кино студия, от разработчици на наличие и разпространители по целия свят.

Способен изцяло да възпроизведе креативните хрумвания на режисьора, разкривайки всеки подробност и колорит с прецизността на своите самосветещи пиксели, LG OLED е известен като образцов екран, с помощта на способността си да дава отговор на високите стандарти за качество на създаващите креативно наличие. Тъй като могат да предават прецизни фрагменти и да възпроизвеждат точни цветове, LG OLED тв приемниците постоянно са желани и в спортните уреди, излъчващи събития онлайн по целия свят.

Оценен от консуматори и специалисти в промишлеността, LG OLED тв приемникът дава великолепно качество на изображението със своята технология за самоосветяване, конструкция без подсветка и самостоятелен надзор на затъмняване на пикселите. Впечатляващо съответствие на контраста, по-наситено черно, необятен ъгъл на гледане и бързо време за реакция са единствено част от аргументите, заради които LG OLED продължава да заема челни позиции в категорията на премиум тв приемниците.

„ Изключително горди сме, че LG OLED тв приемникът е почетен с една от най-емблематичните награди в телевизионната промишленост ", споделя Нам Хо-юн, старши вицепрезидент на R&D в LG Electronics Home Entertainment Company. „ Това самопризнание е удостоверение за обстоятелството, че нашите OLED тв приемници обезпечават най-хубавото прекарване, позволявайки на потребителите да се любуват на наличието, което обичат, тъкмо както основателите им са планували то да бъде гледано. "

Това самопризнание идва след други награди за нововъведения на LG в бързо разрастващата се област на интелигентните свързани тв приемници с ултрависока разграничителна дарба. Наскоро LG Electronics получи Technical Emmy премия за създаване и имплементиране на HTML5 за пълноценно телевизионно преживяване, както и премия за инженерни достижения от Холивудската професионална асоциация (HPA) за създаване и калибриране на CalMAN на равнище 1D и 3D LUT въз основата на своите OLED тв приемници. Преди това дъщерното сдружение за научноизследователска активност на LG, Zenith Electronics LLC, завоюва Technical Emmy награди за иноваторски разработки като първото безжично отдалечено за телевизия, индустриалните стандарти за HDTV, стерео малкия екран и плоските екрани.

За повече информация за LG OLED тв приемниците посетете

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР