LG Electronics (LG) разширява бизнес решенията си за зареждане на

...
LG Electronics (LG) разширява бизнес решенията си за зареждане на
Коментари Харесай

LG върви с пълни сили напред с бизнес с решенията си за зареждане на електрически автомобили

LG Electronics (LG) уголемява бизнес решенията си за зареждане на електрически коли (EV) - ход, който се чака да затвърди позициите на компанията във все по-нарастващия пазар за EV зарядни устройства. Този месец, LG разгласи публично началото на производството на артикули за зарядни устройства за електрически коли от HiEV Charger (преди известно като AppleMango). HiEV Charger, компания за решения за зарядни устройства за електрически коли, бе добита от LG, GS Energy и GS Neotek през 2022.

HiEV Charger разкри своето продуктово портфолио по време на публична гала, на която компанията показа четири разнообразни модела зарядни устройства: два 7kW модела (за монтиране на стена и модел на стойка) и два модела за бързо зареждане (100kW и 200kW). Всички нови артикули оферират комфортен монтаж и са подобаващи за приложимост в разнообразна среда, като дом, офис здания и разнообразни търговски обекти.

Новото EV зарядно може да се похвали с набор от функционалности за повишение на сигурността. В допълнение към преимуществото, че са водо- и прахоустойчиви, зарядните разполагат с функционалности, основани да дават електрическа и термична отбрана, до момента в който трае интервалът на зареждане. Новите зарядни устройства имат и дребна дълбочина, която поддържа ефикасното потребление на пространството, а прибавянето на два съединителя, значи, че два електрически автомобила могат да се зареждат по едно и също време. Лекотата на ръководството е обезпечена посредством функционалности като Connector Lock Detection и отдалечени актуализации.

Чрез съчетание на познанията си и техническата мощност от B2C и B2B сферите, LG има опция да даде разнородни решения и усъвършенствано потребителско преживяване. Добре откритите благоприятни условия на компанията в производството, качеството, контрола, следпродажбеното обслужване и ръководството на веригата за доставки основават основа, нужна за постигането на триумфи в бизнеса за зарядни устройства за електрически коли. Ако погледнем отвън локалния пазар, сега LG възнамеряват въвеждането на EV артикул за зареждане и свързани с него партньорства, по целия свят.

Глобалният пазар на зареждане на електрически коли се чака да нарасне до 186 милиарда щатски $ до 2030 година, съгласно Roland Berger, световна консултантска компания за ръководство. Разширяването на пазара се движи от няколко фактора, в това число продължаващото използване на разпореждания, ориентирани към запазване на околната среда, и непрекъснатия прогрес в електрификацията на транспортните средства

„ Началото на производството на зарядни устройства бележи забележителна стъпка за LG, която ни води по пътя към превръщането ни в безспорен снабдител на EV зарядни устройства, " споделя Сун Хойнг-кюи, вице-президент и началник на Electric Vehicle Charging business division в LG Electronics Business Solutions Company. „ Ще се фокусираме върху даването на комфортни и бързи решения за EV зарядни за всички притежатели на електрически коли, като им предлагаме разнообразни дизайни и нови услуги за всички наши доверени сътрудници. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР