Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео

...
Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео
Коментари Харесай

Лейди Гага и Ариана Гранде с най-много номинации за наградите на MTV

Лейди Гага и Ариана Гранде водят по номинации за видео музикалните награди на MTV, които вкарват две нови категории за осъществявания онлайн под карантина и музикални клипове, снимани в домашни условия по време на коронавирусната пандемия, оповестяват Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Двете изпълнителки са с по девет номинации, включително седем за дуетното им парче " Rain On Me ", измежду които за най-хубаво видео на годината, ария на годината, най-хубаво съдействие.

Лейди Гага също така е номинирана в категориите за реализатор на годината и най-хубаво карантинно осъществяване.

Ариана Гранде не е номинирана в никоя от самостоятелните категории. Останалите й две номинации са още веднъж в категорията за най-хубаво съдействие, както и най-хубаво видео, снимано в домашни условия, за взаимното й парче " Stuck with U " с Джъстин Бийбър.

С по шест номинации, измежду които в топ категорията за видео на годината, следват Били Айлиш и Уикенд,

Южнокорейската кей-поп групировка Би Ти Ес е с три номинации, всички от които за хитовия им сингъл " ON ".

Сред останалите номинирани в категорията за видео на годината са Еминем в съдействие с Джус Уърлд, Фючър в съдействие с Дрейк и Тейлър Суифт.

Сред кандидати за наградата за реализатор на годината са също Да Бейби, Джъстин Бийбър, Меган дъ Стелиън, Уикенд и Пост Малоун.

Шоуто за видео музикалните награди на MTV ще бъде излъчено на 30 август от центъра " Барклис " в Бруклин. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо съобщи предишния месец, че проявата ще бъде съобразена с всички разпореждания за сигурност, включително лимитирана или отсъстваща аудитория.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР