Левски започна подготовката за новия сезон с победа в първата

...
Левски започна подготовката за новия сезон с победа в първата
Коментари Харесай

"Левски" започна подготовката с победа над "Хебър"

Левски " стартира подготовката за новия сезон с победа в първата контрола. Сините се постановиха с 4:0 на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик над локалния " Хебър ". Силен мач за " Левски " направи Жорди Гомес, който беше забъркан във всеки един от головете на тима. Испанецът означи две попадения и асистира за другите две на Серджиу Буш и Давид Яблонски.

Двубоят мина в постепенно движение, като играчите на " Левски " не срещнаха сериозна опозиция. Двата тима изиграха две полувремена по 40 минути по гледище на треньорите си.

Юношата на " Левски " Атанас Кабов стартира интензивно дуела, като първата добра опция за гол се откри пред него. Той проби отляво и стреля тъкмо, само че ударът му беше избавен от вратаря на " Хебър " Димитър Пангев.

В 18-ата минута " Левски " откри резултата. Обертан нахлу в наказателното поле отдясно и подаде към Гомес, който нямаше проблеми да означи от точката за осъществяване на дузпа. Три минути по-късно Буш удвои на празна врата след подаване на Гомес.

През втората част играчите на " Левски " направляваха играта, без да подхващат опасности. В 66-ата минута Яблонски означи дежурния си гол. Чехът засече центриране на първа греда от корнер след центриране на Гомес. В края на дуела испанецът вкара второто си попадение с прекрасен удар от границата на наказателното поле.

Подготовката на сините в Правец ще продължи до 5 юли. Следващите две инспекции ще са на стадион " Георги Аспарухов " - на 27 юни със " Септември " и на 5 юли с украинския " Олександрия ".

Днес сините научиха противника си в първия квалификационен кръг в Лига Европа. " Левски " ще играе против " Вадуц " от Лихтенщайн, като възпитаниците на Роси са посетители в първия мач. Двубоите са на 12 и 19 юли.

Съперник на " Левски " във втория кръг може да бъде " Жалгирис ". Литовският отбор ще се изправи против спечелилия от двойката " Биркиркара " (Малта) и " КИ Клаксвик " (Фарьорските острови).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР