Левски удължи договора на защитника Жереми Петрис до лятото на

...
Левски удължи договора на защитника Жереми Петрис до лятото на
Коментари Харесай

Левски удължи договора на Петрис до 2024 г.


Левски удължи контракта на бранителя Жереми Петрис до лятото на 2024 година. Сините оповестиха за новия договор.
Петрис е част от първия тим на клуба от лятото, като той пристигна със свободен трансфер. Той пристигна на пожар, тъй като Станимир Стоилов не беше удовлетворен от десните си бранители. До този бранителят е изиграл 10 мача със синия екип.
„ ПФК Левски “ пожелава на Жереми Петрис доста победи и щастливи мигове с обичания клуб “, приключва известието на сините.

По-рано през днешния ден Апелативната комисия към БФС организира съвещание поради жалбата на сините против отнемане от домакинство. След малко събеседване крайното решение беше отсрочено за 3 октомври. „ Запознахме се с жалбата и показаните доказателства. Изслушахме делегата на мача Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за позволена, като обгръща цялост от едно нарушаване. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за чуване представител на Левски, господин Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов “, съобщи ръководителят на комисията Валери Апостолов.

Сините не одобриха глобата на ДК и подканиха своите последователи да изпълнят стадион „ Георги Аспарухов “ при идващото домакинство. То е против.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР