Левски Спартак (1950-1980) на Миладин Войнаков, който се класира за

...
Левски Спартак (1950-1980) на Миладин Войнаков, който се класира за
Коментари Харесай

Два гола на Котков за ретро отбора на Левски Спартак в WINBET е-футбол лига

Левски Спартак (1950-1980) на Миладин Войнаков, който се класира за топ 14 на WINBET е-футбол лига, изигра извънредно атрактивен мач против „ Отбор на вярата “ (2017-2019) на Ралф Паволек. Двубоят от третата фаза на шампионата беше излъчен нощес по Sportal TV.

Двамата състезатели сътвориха редица рискови обстановки пред противниковите порти, само че дейното включване и избавяне на вратарите не разреши достигането до по-изразителен резултат. „ Отбор на вярата “ осъществя първи в 18-ата минута посредством Петров. Героят на синия ретро тим Котков обаче обърна резултата с два бързи поредни гола в 20-ата и 23-ата минута.

Във втората телевизионна среща от електронното състезание на България WINBET e-футбол лига трагичната развръзка настъпи едвам в последните й минути. Николай Петков с тима на означи първия гол в срещата си с Лъчезар Кръстев и неговия Хебър след удар на Кръстев едвам в 83-ата минута. Три минути по-късно попадение на Рангелов оформи крайния резултат – 2:0 за белите.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР