Левски скоро може да се сдобие с нов генерален спонсор.

...
Левски скоро може да се сдобие с нов генерален спонсор.
Коментари Харесай

Букмейкър става спонсор на Левски?

Левски скоро може да се снабди с нов общоприет спонсор. Очаква се за издръжката на " сините " да стартира да оказва помощ родна букмейкърска компания.
 Левски загря за първенците с три гола и куп пропуски (видео)
Любопитното е, че компанията популяризира и при ЦСКА-София. Възможно е обаче тя да насочи доста по-големи запаси към клуба от " Герена ". Развръзка по проблема би трябвало да има, откакто Наско Сираков придобие мажоритарния пакет акции на клуба. И през вчерашния ден те не му бяха джиросани от Васил Божков и Георги Попов, които се намират в Дубай, откакто прокуратурата им повдигна куп обвинявания.  Найденов се майтапи за акциите на Левски – прави Наско и Тити акционери в ЦСКА 1948
Сагата с акциите на Левски стартира преди 22 дни, а сега излаз от нея не се вижда. На 8 май Васил Божков разгласи, че ще се раздели с акциите. Същият ден те бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, а на 13-и беше изработен опит да му бъдат предадени в Министерски съвет от журналиста Сашо Диков. В последна сметка Борисов не ги одобри и те бяха върнати на " Герена ", откъдето още веднъж поеха към Дубай. Вчера изтече срокът за така наречен " безмълвно противоречие " на премиера и се очакваше те да бъдат трансферирани на Наско Сираков, само че това не се случи.
 Ръководството на Левски връща акциите на клуба в Дубай
Изненадващо през вчерашния ден Божков беше въздържан и не публикуванищо в профилите си в обществените мрежи по тематиката. Така бъдещето на клуба остава мъгляво и Левски разчита главно на даренията от своите почитатели.
" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР