Левски пусна в продажба билетите за мача от efbet Лига

...
Левски пусна в продажба билетите за мача от efbet Лига
Коментари Харесай

Левски пусна билетите за мача с Локо

Левски пусна в продажба билетите за мача от efbet Лига против Локомотив (Пловдив). " Уважаеми последователи, билетите за домакинския мач на Левски против Локомотив (Пловдив) от 7-ми кръг на ППЛ към този момент са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 24 август, събота от 20:30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Пропуски се продават в формалния магазин на ПФК Левски в бранш " A " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " на 22 август, четвъртък и 23 август, петък от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (24.08.) билети ще се продават на касите пред Сектор " A " и на тези на улица " Тодорини кукли " -47 от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуща си онлайн, незабавно по-късно можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. В мача против Локомотив още веднъж ще бъде отворен Блок 3 в Сектор " A " - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева

Пропуските са с закрепен вход 1 на бранш " A ". За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване (в клубния уебсайт). Обръщаме особено внимание на последователите в Сектор " А ", че на полувремето на дуела към формалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:
Сектор " A " - 15 лева (Блок 5, 6 и 7), 17 лева (Блок 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 77 лева (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор " В " - 10 лева
Сектор " Б " - 7 лева
Сектор " Г " - 7 лева (гости)
Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор " Г " два часа преди началото на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР