Левски посреща ЦСКА-София в поредно издание на най-очаквания мач в

...
Левски посреща ЦСКА-София в поредно издание на най-очаквания мач в
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще изненада Левски през второто полувреме

Левски посреща ЦСКА-София в следващо издание на най-очаквания мач в България! И двата тима се намират в временен интервал, откакто стартираха полусезона с нови старши треньори. Георги Дерменджиев размени Славиша Стоянович отпред на „ сините “, до момента в който именитият Ел Голеадор пое обичания си ЦСКА-София.

И двата гранда възобновиха шампионата много нерешително. Левски записа еднакъв против Локомотив Пловдив (1:1) и победа против Витоша Бистрица с 2:0, само че по този начин и не убеди с играта си. „ Армейците “ започнаха с проваляне в повторния дебют на Любо Пенев против Черно море с 0:2 и победа против Ботев Враца с 2:1 на „ Армията “.
 ЦСКА-София - Ботев (Враца) @@@
В предходното дерби Славиша Стоянович надхитри много по-младия си и некомпетентен сътрудник Нестор ел Маестро и „ сините “ записаха минимална, само че доста скъпа победа с 1:0 след автогол на „ аления “ вратар Витаутас Черниаускас.

Определено тимът на Левски влиза като лек любимец в конфликта с оглед разтърсванията в ЦСКА-София и Лудогорец и новите опитни попълнения в сините редици, които ще вдъхнат в допълнение самочувствие на своите сътрудници. Идването на „ Герена “ на триото Васил Божков-Павел Колев-Георги Дерменджиев сигурно ще стимулира още повече футболистите на 26-кратния първенец на България, които ще желаят да зарадват своите почитатели и да покажат, че имат място в тима.
 ЦСКА-София - Ботев (Враца) @@@
При ЦСКА-София ситуацията е на другия полюс – „ алените “ се разделиха с най-качествения си футболист през есента Кирил Десподов, който мина в италианския Каляри, както и с опитния Станислав Манолев, който пък укрепи първенеца на България Лудогорец. Непосредствено преди началото на шампионата „ армейците “ изненадващо се разделиха и със своя старши треньор, който бе сменен от легендата на тима Любослав Пенев. До момента „ алените “ не могат да се похвалят с нито едно ново попълнение, което може да се окаже сериозен проблем пред наставника Пенев, който на няколко пъти съобщи, че се надява на нови футболисти до края на трансферния прозорец.
Под рамката на вратата за отбора от Борисовата градина сигурно ще застане неизменимия титуляр от есента Витаутас Черниаускас. „ Армейците “ изпитват съществени усложнения в отбрана, където се чака да играят капитанът Бодуров в двойка с Чорбаджийски, както и младите и Ангел Лясков и Иван Турицов. Последният направи чудесно усещане при последното домакинство на ЦСКА-София против Ботев Враца и показва забележително самочувствие и усет към офанзивата.

Winbet – успеха е страст! (18+)


Основното преимущество на Дерменджиев пред Пенев сигурно ще бъдат фланговете. Както към този момент споменахме, в „ алената “ отбрана ще се подвизават извънредно млади футболисти, които ще имат против себе си опитните Кабрал и Паулиньо. Бразилецът несъмнено навлиза във все по-добра форма и ще основава доста проблеми за защитата на символичните посетители. Атаката на Левски най-вероятно ще бъде водена от голмайстора на отбора Станислав Костов, а новото попълнение Валери Божинов е под сериозен въпрос за срещата, защото пропусна последната подготовка на своя тим поради травма.
На вратата на „ сините “ ще застане завърналият се в отбора Николай Михайлов, а пред него в отбрана се чака да работят капитанът Иван Горанов, Давид Яблонски, Нуно Рейш като централни бранители, както и сърбинът Милош Цветкович. Пред защитната линия ще оперира Хали Тиам, а Мариани и Райнов ще градят офанзивите за своите.
 Витоша (Бистрица) - Левски @@@
Нападението на ЦСКА-София се чака да поведе нравещият се с играта си Али Соу, който бе един от дребното светли лъчове при загубата против Черно море във Варна. Евандро и Едвин Джеси пък ще подкрепят Соу в офанзива. Евандро направи чудесно усещане на фланга, където не го бяхме виждали досега, при успеха против Ботев Враца и Любо Пенев сигурно ще заложи на бразилеца от първата минута. Средата на терена за „ армейците “ ще уплътняват португалците Тиаго Родригес и Рубен Пинто, а осъденият Малинов евентуално ще бъде сменен от младия гений на „ алените “ Валентин Антов.
Съдбата не един път и два пъти си е правила смешка с тима в по-добра форма, който след мача е напускал терена с наведена глава.
Очакванията на множеството букмейкъри са в срещата да има маркирани голове и дербито да бъде резултатно, което е разумно с оглед слабата игра на двата тима в отбрана.  Витоша (Бистрица) - Левски @@@
Един от най-интересните пазари, който може да намерите при българския
букмейкър Winbet е Х/2 + 1.5 гола , което значи първото полувреме да приключи наедно, ЦСКА-София да завоюва второто полувреме и в срещата да бъдат маркирани най-малко 2 гола . Коефициентът за този пазар е впечатляващ – 12.00!

Заслужава си!

Едно е несъмнено – чака ни следващ трогателен конфликт и страст, която единствено тези два тима могат да ни поднесат!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР