Левски подписа нов спонсорски договор с компанията за спортни залози

...
Левски подписа нов спонсорски договор с компанията за спортни залози
Коментари Харесай

"Левски" ще представи спонсор в дербито с "ЦСКА-София"

" Левски " подписа нов спонсорски контракт с компанията за спортни залози и казина " Палмс Бет ". Той ще бъде за период от 1 година и включва слагането на логото на букмейкърската компания на десните ръкави на фланелките на представителния отбор. Тези екипи ще бъдат показани за пръв път на 18 декември по време на дербито против " ЦСКА-София "  в отсрочен мач от XIII кръг на Ефбет лига.

" Финансовото ни състояние значително ще се усъвършенства с подписването на този контракт. Със сигурност това е една сериозна финансова помощ за нас. Това е един от най-ценните ни сътрудници, който в началото ни поддържа в доста сложен миг. Сега те го вършат още веднъж ", заяви изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев. Той отхвърли да разяснява вчерашното изявление на треньора Славиша Стоянович след успеха с 1:0 над " Локомотив " (Пд), в което словенецът акцентира потребността от привличането на нови футболисти.

По въпроса за подписването на контракт с общоприет спонсор на клуба, Колев изясни: " Това може да се случи във всеки един миг. Има дълги процедури, с цел да се стигне до там. Мисля, че сме на прав път. Думата " банкрут " е неразрешена на този стадион ".

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР