Левски отново се завръща на сцената в efbet Лига. Сините

...
Левски отново се завръща на сцената в efbet Лига. Сините
Коментари Харесай

Левски ще рестартира сезона

Левски още веднъж се завръща на сцената в efbet Лига. " Сините " ще изиграят първия си мач след едномесечно спиране. Те посрещат в 17:30 часа на " ", като това ще бъде самобитен опит за рестарт на сезона, който така и така досега не се развива изключително добре за столичани.

Дългата отмора за Левски бе насилствена, откакто няколко мача на отбора бяха отсрочени поради взрив от инфектирани с COVID-19 играчи в тима. Не е ясно по какъв начин ще се отрази тази пауза на тима, само че надали ситуацията може да стане доста по-лошо от това, което беше. " Сините " са в ужасяваща серия от 5 следващи мача без триумф (1 еднакъв и 4 загуби) и се сринаха до 12-ото място в класирането.

Сега на " Герена " всички се надяват да видят лъч светлина. време на паузата клубът взе решение да върне отпред. Словенецът през днешния ден ще направи повторния си дебют на скамейката на " сините ", откакто преди този момент води тима за няколко месеца през 2018 година и остави положителни усещания.

В София обаче идва извънредно рисков противник в лицето на Локомотив (Пловдив). На " Лаута " са въодушевени след разгромната победа 6:0 над безконечния зложелател и в този момент " Смърфовете " се надяват да продължат със мощните си игри и да изненадат неприятно и " сините ". Пловдивчани се показват много мощно като посетител от началото на сезона и надали ще бъдат изключително обезпокоени и в днешната аудиенция на " Герена ". Още повече, че Левски е извънредно неуверен хазаин през тази акция и е записал единствено 2 победи на " Георги Аспарухов " този сезон.

Славиша Стоянович ще има много проблеми с окомплектоването на състава за днешния мач. към момента е под карантина, а с травми са,, и братята Цоневи.

Предполага се, че треньорът ще заложи на Михайлов на вратата и пред него в отбрана Стаматов, Атанасов, Даске и Найденов. Райнов ще си партнира с Юрюков в халфовата линия, а Мохамед и Димитров ще бъдат на двете крила. Атаката ще води Робърта, а зад тила му ще работи.

няма проблеми към състава. Най-вероятно той ще пусне същите единадесет от триумфа над Ботев. Така Луков ще стартира на вратата, а триото в отбрана ще е формирано от Петрович, Масоеро и Алмейда. Карагерен и Цветанов ще работят като халф-бекове, а Витанов и Умарбаев ще бъдат опорни полузащитници. Салинас ще бъде в ролята на плеймейкър, а в офанзива ще стартират Илиев и Минчев.

efbet Лига, 12 кръг:

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ: Михайлов, Стаматов, Атанасов, Даске, Найденов, Райнов, Юруков, Паулиньо, Димитров, Мохамед, Робърта

ЛОКО: Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Карагерен, Цветанов, Умарбаев, Витанов, Салинас, Илиев, Минчев

Стадион: " Георги Аспарухов ", София
Съдия: Валентин Железов
Начало: 17:30 часа

efbet Лига 12 кръг, сряда 2 декември  Левски 17:30предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР