Левски и ЦСКА използват различен подход към ayдиторията си по

...
Левски и ЦСКА използват различен подход към ayдиторията си по
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА трябва да рестартират!

Левски и ЦСКА употребяват друг метод към ayдиторията си по време на пандемията, при която на процедура клубовете действат единствено на хартия, а действителните дейности са към поддръжка на стадионите, погашение на заплати и други разноски. Все отново обстановката е такава, че би трябвало да се припомня на душевен потиснатите хора, в тази ситуация почитателите на футбола, че клубовете са живи даже когато няма мачове и въобще липсва проведена подготвителна активност. А и с оглед идното стесняване на стопанската система и финансите в световния свят ще би трябвало да се дават пояснения за близкото бъдеще на клубовете.
 Футбол у нас ще има най-рано на 5 юни
Футбол у нас ще има най-рано на 5 юни

Според проектите, до края на юли би трябвало да бъде доиграно цялото състезание

Левски е по-често в осведомителния поток. Клубът е пo-отворен към последователите си, в сравнение с ЦСКА. Инициативи като " Учи с Левски " могат да минат и онлайн, започва поредност с домашни видеа с футболистите. Стартът с Холмар Ейолфсон обаче ни праща в друга посока. Той има позитивен имидж, желае да си извърши контракта с Левски, само че се хващаме за нещо друго. Хубаво е от клуба да обяснят по какъв начин считат да му заплащат, откакто животът се възстановява. Струва ни се, че Холмар скоро няма да си вземе цялата заплата и колкото и да е приветлив и безрезервен, в един миг ще покаже признаци на финансово неодобрение. Нека уточним, че месечното му заплащане е на равнище Лудогорец. Но не е единствено той, съблекалнята е цялостна с футболисти. А разноските в клуба не са единствено за заплати.
 В Англия се присмяха на Бенитес поради прехвърлянето на Ники Михайлов
В Англия се присмяха на Бенитес поради прехвърлянето на Ники Михайлов

Вратарят втори в срамен лист

И в тази връзка - извънредно време е да се организира преписка сред " Герена " и притежателите на клуба. Тази обстановка на липса на водач в самолета свърши. Ако притежателите нямат лостове да ръководят акциите си, да хвърлят кърпата. Но някой би трябвало да предизвика полемика, а по всичко проличава, че Васил Божков няма да е този някой. И хората от офисите би трябвало да измислят нещо.

Ясно е, че от тук насетне ентусиастите няма по какъв начин да продължат да устоят клуба. Около 150 хиляди месечно отиват за Национална агенция за приходите. Спас Русев, а преди този момент Иво Тонев & Ко се изнизаха по терлици по заповед на високата врата и в този момент дребните им дарения не могат да им изкупят виновността. Отделно от това, половината от тази сума всеки месец излиза и за настоящ превод към Национална агенция за приходите. А школа, а администрация, а над половин милион лв. за заплати на тима? Няма по какъв начин да стане работата. Това не са лев и два. Над 15 милиона лв. са задълженията. Което значи, че клубът е в на практика банкрут. В касата има средства най-много за още една вноска. А останалите дупки, по какъв начин и от кое място ще се запълват при липса на идващ Бащица? Може би и за сините е назрял моментът за всеобхватна синя полемика. Тези, които устоят клуба в последните месеци, да бъдат подложени на допитване. Те са един тип притежатели на неофициалното необятно акционерно сдружение. И е редно да бъдат запитани - действително ли е да се чистят 15-те милиона задължения, може ли да се прави ново разсрочване не за две, а за примерно 10-15 години и какъв ще е новият таван на заплатите? Четирицифрено число в левове най-много! А в това време изпълнителният шеф държи непрестанно да ни демонстрира, че нищо друго не го изпълва с такава наслада, като това да прави забележка на футболните хора - от БФС, през президенти на клубове, до сътрудници и публицисти. Очевидно Павел Колев не обича да скучае, само че е целесъобразно да насочи и тази част от силата си към спасяването на клуба.
 В Левски регистрираха: Приходите за март са 587,795.74 лв.
В Левски регистрираха: Приходите за март са 587,795.74 лв.

" 86% от тях са с помощта на почитателите "

В другия лагер към този момент желаеха финансова помощ от БФС, макар че си имат Бащица. Проектът с новия стадион явно отива във фризера, само че на " Армията " тъкмо в този момент би трябвало да изхвърлят досегашната си тактика и да сложат на масата друга политика. Извинете за грубия изказ, само че това на " Армията " е характерен вземане-даване. Прекалено доста задгранични ментюги минаха и не престават да минават през ЦСКА. Все са надеждни, все са скрити гении, които идват при алените, с цел да покажат на останалия свят, че са незаслужено неоценени, само че в последна сметка - нищо. Разходи и разноски за притежателя, и това съпроводено със скъсани нерви, тъй като при него има и тръпка от спортния миг. Гриша Ганчев, за разлика от Васил Божков, знае имената на всеки, на който заплаща и гледа всеки мач на тима си.
 Али Соу лъже за възрастта си?
Али Соу лъже за възрастта си?

Разследване в Африка посочило това още през 2014-а година

След пандемията и Левски, и ЦСКА обаче ще би трябвало бързо да разгласят на почитателите си, че следва рестарт на тактиките и в идващите години ще подчертават главно на школите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР