Левскари за пореден път се проявиха по негативен начин в

...
Левскари за пореден път се проявиха по негативен начин в
Коментари Харесай

Левскари отново замесени в грандиозен скандал в Англия

Левскари за следващ път се демонстрираха по отрицателен метод в Англия. На една от стените на улица в Престън се появи изрисувана свастика и надпис „ 1914 “. Това стана през уикенда, когато еврейската общественост отпразнува Рош Хашана (Еврейската нова година).

Надписът е бил открит в неделя вечерта от общинския консултант Пав Ахтар, който е призовал градската администрация да отстрани графитите.

„ Бях ужасяващ да видя още веднъж сходни знаци в града. Благодарен съм, че виновните лица дадоха обещание бързо да отстранен тези отвратителни графити, които символизират ненавист “, разяснява Ахтар.
 Левскари още веднъж забъркани в величествен скандал в Англия
Само преди няколко месеца мостът на „ Елдън Стрийт “ в Престън беше нашарен със свастики, както и надписи „ 1914 “ и „ София Запад 1999 “.

Тогава Пав Ахтар разяснява пред БЛИЦ, че сходни нацистки графити не са естествена панорама в греда и преди този момент не е имало проблеми с жителите на Престън, които са от Източна Европа.

Местното издание „ LancsLive “ напомня, че през 2012 година Левски беше санкциониран с 30 000 евро поради расистки прояви на фоновете си по време на мач от Лига Европа. Година по-късно БФС наложи санкция на „ сините “, откакто ултрасите развяха знаме със свастика и означиха годишнина от рождението на Адолф Хитлер.
 Левскари още веднъж забъркани в величествен скандал в Англия

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР