Леванте нанесе шумен удар по шампионските амбиции на Атлетико Мадрид,

...
Леванте нанесе шумен удар по шампионските амбиции на Атлетико Мадрид,
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид отново спука гуми в Испания

Леванте нанесе гръмък удар по шампионските упоритости на Атлетико Мадрид, побеждавайки с 2:0 " дюшекчиите " на " Уанда Метрополитано " в мач от 24-ия кръг на Ла Лига. Головете бяха дело на Хосе Луис Моралес през първата част и Де Фрутос в края на срещата. Това е повторно в границите на три дни, в които възпитаниците на Пако Лопес спъват " лос рохибланкос ", откакто в сряда в отсрочена среща от шампионата двата състава приключиха 1:1 на " Сиудат де Валенсия ".

Така момчетата на Диего Симеоне към този момент са единствено с 6 точки преднина пред Реал Мадрид при еднакъв брой изиграни дуели.

В осмата минута Хосе Моралес пропусна от комфортна позиция в наказателното поле, изпращайки топката вдясно от очертанията.

В 31-ата минута Кондогбия изгуби топката на границите на наказателното поле и Хосе Луис Моралес се възползва по най-хубавия метод, шутирайки без подготовка. Коженото кълбо се отклони в двама души на Атлетико и влетя по неспасяем метод във вратата на Ян Облак.

В 58-ата минута Луис Суарес извърши директен свободен удар от далечна отдалеченост, намирайки дупката в стената, само че удари дясната греда, която избави гостите.

Секунди по-късно Жоао Феликс бе открит от Йоренте посредством центриране от десния фланг в наказателното поле, само че Карденас съкрати мигновено дистанцията до португалеца и избави.

В 61-ата минута Суарес откри Маркос Йоренте, който се извиси в пеналтерията, само че опитът му за гол мина над напречната греда.

6 минути по-късно Феликс нанесе осмия удар в очертанията за „ лос рохибланкос “, след подаване от дясното крило, шутирайки с десния крайник, само че право в Карденас.

В 84-ата минута Йоренте изсипа в пеналтерията от фаул и Дембеле насочи удар с глава, само че високо над очертанията.

Две минути по-късно Лемар би свободен удар с левия крайник, само че още веднъж Карденас бе непробиваем и хвана без проблем.

В 92-ата минута Лемар бе на косъм да изравни с акуратен шут по земя в десния ъгъл, само че Карденас показва фантастичния си инстикт и избави трите точки за отбора си.

В последните секунди на срещата гостите вкараха второ попадение. Хорхе де Фрутос уцели празната врата съвсем от центъра, защото Ян Облак се бе присъединил при корнер за домакините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР