Летният сарай на Ахмед Доган е една завладяна българска територия,

...
Летният сарай на Ахмед Доган е една завладяна българска територия,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Морският сарай на Доган е завлядана българска територия

Летният сарай на Ахмед Доган е една превзета българска територия, а институциите са били принудени да си затварят очите за нея. Това разяснява съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов сряда пред бТВ.

Преди ден той се опита да стъпи на брега край резиденцията, само че не беше позволен от гардове, които отхвърлиха да се разпознават. Браговата линия е изключителна държавна благосъстоятелност, а охранителите не обясниха за какво препречват достъпа на жителите до брега. Те даже изтласкага Иванов назад във водата със мощ и захвърлиха в храстите българския байрак, който политикът носеше със себе си.

Всичко това бе направено обществено с директно предаване на акцията във фейсбук. Христо Иванов добави, че ще алармират прокуратурата за поругаването на трибагреника. Той описа, че е останал шокиран, когато видял, че един от гардовете е изхвърлил българския байрак.

“Вярвам, че тези мъже са от НСО, имаме такава информация и ще се борим това да се потвърди “, изясни Иванов.

“Моят проблем не е, че е имало някакъв случай или някой ме е изблъскал във водата – казусът е, че хора се усещат безусловно безнаказани, те се усещат, че имат гаранция да си вършат каквото желаят “, сподели още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР