Летните месеци са време за почивка, леки дрехи и забавления

...
Летните месеци са време за почивка, леки дрехи и забавления
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за фрешовете

Летните месеци са време за отмора, леки облекла и занимания на плажа или в планината. Именно по отношение на ваканциите, които чукат на вратата, както и облеклото, което подканва да покажем повече, фокусът на сезона постоянно пада и върху външния ни тип. Това се показва в по-чести тренировки, по-голямо внимание по отношение на какво ядем и като цяло фокусиране върху по-интензивното поддръжане на здравословен метод на живот.
Освен наблягането на лека храна, като салати и супи, както плодове и зеленчуци, в листата от здравословни предписания попадат и прясно изцедените сокове така наречен фрешове. В взаимозависимост от съставките, това може да бъде страховит метод за набиране на нужните витамини и минерали по бърз и елементарен метод, или захарна бомба. Имайте го поради идващия път, когато си мислите за една ободряваща, здравословна чаша фреш - зелените сокове са с с извънредно ниско наличие на захар и съдържат огромно количество потребни субстанции, а плодовите сокове постоянно припомнят повече на десерт, в сравнение с витаминозна бомба.
За приготвянето фрешове е нужна сокоизстисквачка, а те се се разделят на два вида – центробежни и студенопресоващи, като основната разликата се показва в метода на работа. Спецификата на избора също може да бъде основана на желаните от вас плодове и зеленчуци, както и ценовия диаразон, защото центробежните постоянно са с по-ниска цена.
Феновете на цитрусите би трябвало да знаят, че нито центробежната, нито студенопресоващата сокоизстисквачка може да се оправи с този вид плодове дейно. Най-добрият метод да се сдобием с фреш от портокал, грейпфрут или лимон е с цитрус преса. За жал, уредът изключва използването на всевъзможни други плодове и зеленчуци в процеса, само че огромно предимство е компактността, изключително спрямо огромните размери на сокоизстисквачките.
Когато се грижите за здравето си не би трябвало да вършиме взаимни отстъпки или необразовани решения, по тази причина е целесъобразно да помислите какви са вашите потребности, стремежи и желани фрешове - по този начин ще може да се спрете на най-подходящият вид за вас. Направен с вярната селекция пловоде и зеленчуци, навикът да се пие фреш може да се трансформира в прелестна здравословна част от деня ви с безчет изгоди!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР