Лесен за използване инструмент за защита на даннитеВеднъж инсталирана, Ransom

...
Лесен за използване инструмент за защита на даннитеВеднъж инсталирана, Ransom
Коментари Харесай

Ransom Buster – спира рансъмуер атаките

Лесен за потребление инструмент за отбрана на данните

Веднъж конфигурирана, Ransom Buster блокира достъпа до досиетата на неоторизиран програмен продукт, който може да ги повреди

Рансъмуер е известна в последно време опасност, която криптира данните на похитените компютри и желае откуп от потребителите, с цел да възвърне достъпа, за което няма никаква гаранция. Много постоянно жертвите на сходни офанзиви не могат по никакъв метод да възстановят файловете.

Могат да се подхващат обаче превантивни ограничения и една от тях е инсталиране на безплатната стратегия Ransom Buster на Trend Micro, която дава обещание да защищити потребителите от ужасните сюжети на рансъмуер офанзивите.

Програмата се конфигурира елементарно и бързо, а потребителският интерфейс е подсъзнателен и комфортен за навигация. Необходимо е да изберете досиетата, които желаете да отбраните, след което Ransom Buster стартира да извършва своята задача – да блокира достъпа до досиетата на неоправдан програмен продукт, който може да ги повреди.

Разбира се, в някои случаи би трябвало да разрешите на избрани приложения достъп до досиетата и Ransom Buster обезпечава такава опция посредством поддържане на редактиран от потребителя лист с изключения – на стратегии, на които вярвате.

В допълнение, Ransom Buster записва всички свои дейности в лог файл, до който потребителят има достъп, с цел да прегледа в детайли какво е направила програмата за отбрана от рансъмуер заканите.

Даунлоуд: Ransom Buster
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР