Лена Бориславова отиде на разходка в Нидерландия! Бившата шефка на

...
Лена Бориславова отиде на разходка в Нидерландия! Бившата шефка на
Коментари Харесай

Лена без любимия мъж в Нидерландия

Лена Бориславова отиде на разходка в Нидерландия! Бившата шефка на кабинета на експремиера Кирил Петков си пусна фотоси от Ниската земя, като подчертава върху зимното си облекло и коледната декорация в западноевропейската страна.


Лена Бориславова е в Нидерландия без обичания си мъж - депутата от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов. Народният представител взе участие в съвещанията на Народното събрание през последните дни и няма по какъв начин да е с годеницата си зад граница. Друг любопитен миг е, че Бориславова, която напусна политическия живот преди няколко месеца, посещава Нидерландия в разгара на дебатите за участието на България в Шенген. Именно западноевропейската страна е най-яростният съперник страната ни да стане част от пространството за пътешестване без граничен надзор.

" България Днес " в обява описа, че Лена е буйна любителка на пътешествията. Преди години хубавицата се впуска в премеждие във Виетнам, като съумява да зърне с очите си град Хой Ан. Населеното място е извънредно екзотично и има впечатляваща история, като през 1999 година е оповестено за обект на международното завещание на ЮНЕСКО.

Силен спомен в съзнанието й остава и пътуването до пирамидите в Египет. Лена посещава Кайро, с цел да види единственото непокътнато от 7-те антични чудеса на света. Младата дама театралничи за фотография пред Хеопсовата пирамида, която е и най-високата и огромна структура. Сред посетените от нея емблематични места е и Тадж Махал в Индия, когато е в компанията на Иванов.

С друго пътешестване, само че на запад, е обвързван професионалният път на Лена. След като приключва " Право " в Софийския университет и е първа по триумф, тя отлита зад океана, с цел да продължи учението в Харвард.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР