Лекция в ТУ-София изнесоха специалисти от Smart Business SoftТеодора Мошолова,

...
Лекция в ТУ-София изнесоха специалисти от Smart Business SoftТеодора Мошолова,
Коментари Харесай

Студенти усвояват инструменти за имплементация на ERP

Лекция в ТУ-София изнесоха експерти от Smart Business Soft

Теодора Мошолова, бизнес анализатор в Smart Business Soft, срещна студенти от ТУ-София с методологията на ERP системите (снимка: Smart Business Soft)

Студентите от компетентност „ Мениджмънт и бизнес осведомителни системи ” на Технически у ниверситет – София се срещнаха с методологията на ERP системите в лекция на компанията Smart Business Soft, която се занимава с внедряване, поддръжка и разработка на софтуерни решения за бизнеса.

Enterprise Resource Planning (ERP) e програмен продукт, който ръководи интегрирано всички запаси на едно дружество. Освен цялостни фирмени осведомителни системи, през днешния ден ERP системите всъщност се преглеждат като бизнес платформи, акцентира Теодора Мошолова – бизнес анализатор в Smart Business Soft.

ERP системите са основният детайл от всяка съвременна корпоративна инфраструктура. Те сплотяват всички останали ИТ съставни елементи в една компания, в това число телекомуникационните решения, CRM, онлайн магазина и други.
още по тематиката
ERP заема централно място при дефинирането и ръководството на бизнес процесите, ръководството на корпоративните запаси, доставките, продажбите, маркетинговите акции, финансите и счетоводството, както и човешките запаси.

По време на упражненията студентите от компетентност „ Мениджмънт и бизнес осведомителни системи ” употребиха инструментите за имплементация на този жанр системи. Те работиха с EnterpriseOne, която е една от най-хубавите платформи от класа си, основана от българската компания ERP.BG и напълно съобразена с българското законодателство и стандарти.

Студентите съумяха да видят по какъв начин се построяват бизнес модели, по какъв начин се образуват документни потоци и по какъв начин се затварят логичен цикли, с цел да може след направените настройки сполучливо да  позволяват комплицирани бизнес проблеми.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР