Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, обяви, че в

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, обяви, че в
Коментари Харесай

Volkswagen стартира серийното производство и на електромобила ID. Buzz Pro

Лекотоварното поделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разгласи, че в завода на компанията в Хановер, след към този момент стартираното произвеждане на лекотоварната версия на напълно новия и 100% електрически модел ID. Buzz- ID. Buzz Cargo, е било сложено началото и на сглобяването на пътническата версия на модела- ID. Buzz Pro.

"През последните две години заводът беше подготвян, с цел да създава напълно електрически коли, като в това време T6, а от края на предходната година и новия Multivan, се произвеждаха по едно и също време тук в Хановер ", разясняват от лекотоварното поделение на Volkswagen и допълват, че сега в оборудването се сглобяват три Bulli конфигурации с три разнообразни концепции на задвижването.

От Volkswagen Commercial Vehicles споделят, че упованията на компанията са за сглобяването на до 15 000 представителя на ID. Buzz Pro и ID. Buzz Cargo през тази година. При достигането на цялостния потенциал на завода в Хановер, годишното произвеждане може да доближи до 130 000 единици.

И двете версии на електрическия автомобил , който е създаден на модулната платформа за електрически автомобили MEB (Modular Electric Drive Kit) на Volkswagen Group, употребяват еднакъв батериен модул, който ще може да бъде зареждан с потенциал от до 170 kW. Задвижването е посредством задните колела, като то е поверено на електромотор с мощ от 204 конски сили и въртящ миг от 310 Нм.

Максималната скорост на придвижване на Volkswagen ID. Buzz е електронно лимитирана на 145 км/ч, а свободния пробег e до 423 километра.

Volkswagen ID. Buzz, който ще получи също по този начин и версия с дълга база, е с дължина от 4712 мм, височината е 1937 мм (1938 мм при версията ван), а ширината е 1985 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР