Лекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана битка

...
Лекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана битка
Коментари Харесай

Васил Власов и Александър Сръндев в битка за `Спортен талант на публиката`

Лекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана борба в челото на гласуването за " Спортен гений на публиката ", което Еврофутбол организира на уеб страницата си talanti.eurofootball.bg от 3-ти май. До края на допитването остават 4 дни, като крайният период е до 24:00 ч. на 19.05.2019 година – неделя.
 Талантите на Еврофутбол Станимир Халаджов и Рангел Кацарски с 8-о място при гребането
21-годишният Васил има над 300 гласа (към 12.00 часа). Плътно зад него е двукратният притежател на купата „ Талант на публиката “ Александър Сръндев с малко над 270 вота. В челната тройка е друга представителка на Царицата на спортовете - Ева Петкова от габровското село Враниловци със 160 гласа.

До момента 24 от състезаващите се 45 спортисти за финансиране от Еврофутбол по стратегия " Спортни гении " получиха поддръжка от свои другари, родственици и съотборници. Общо над 1100 гласа са получени, а броят на поддръжката непрестанно пораства.

Припомняме, че с цел да се гласоподава в анкетата " Спортен гений на публиката ", е належащо да се влезе в меню " Гласуване на публиката " в уеб страницата на програмата, да се избере любимец и да се натисне бутона " Гласувай ". На екрана ще появи прозорец, в който би трябвало да се вкара адреса на е-поща.

На нея автоматизирано ще бъде изпратен линк. Задължително би трябвало да се последва линка, с цел да бъде доказан гласа. От един имейл адрес може да се гласоподава единствено един път и за един претендент, а харесванията във Facebook не въздействат на резултата. Вижте цялостните правила на анкетата тук .

На 20-ти май ще бъде разгласен спечелилият, който ще бъде този, който е получил най-вече гласове. Състезателят ще бъде финансиран за закупуване на екипировка, лагери, участия в надпревари или възобновяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР