Леко и опростено приложение, с множество полезни функцииСъхранението на пароли

...
Леко и опростено приложение, с множество полезни функцииСъхранението на пароли
Коментари Харесай

Alternate Password DB – съхранява пароли, PIN кодове

Леко и опростено приложение, с голям брой потребни функционалности

Съхранението на пароли е значима задача при работа с огромен размер чувствителни данни
(снимка: CC0 Public Domain)

Работата с огромни размери сензитивна информация постоянно изисква съответна отбрана, само че множеството пароли, задавани за другите документи , могат елементарно да бъдат забравени или изгубени . За да не попаднете в такава с итуация, е добре да употребявате с пециализиран програмен продукт.

Приложението Alternate Password DB ще ви помогне безвредно да съхранявате всичките си пароли и PIN-ове на едно място и да имате комфортен метод за достъп до тях. Тази стратегия дава голям брой интуитивни функционалности, които са елементарно налични, без да е належащо да прибягвате до интегрираното управление за помощ.

От прозорец за конфигиране можете да зададете разнообразни параметри, свързани с режима при пускане на програмата, видимостта на паролите, краткотрайното заличаване на файлове и шрифтовете.

Alternate Password DB разрешава въвеждане на многочислени записи с потребителско име, ключова дума и изложение на всеки запис (което не е задължително). Приложението съхранява информацията на компютъра и не разрешава достъп до нея без въвеждане на годни данни за засвидетелствуване.

Alternate Password DB подсигурява съхранението и достъпа до паролите
(екранна фотография: Alternate Password DB)

Можете да употребявате вградения инструмент на тази стратегия за генериране на комплицирани пароли. Трябва да настроите съответен набор от параметри, като дължина на паролата или потребление на цифри, дребни и огромни букви и знаци.

Alternate Password DB записва полученото наличие като AWDP файл на локалния компютър, което може да ви бъде потребно, в случай че желаете по-късно да получите достъп до данните. Освен това можете да заключите програмата, за да  предотвратите нежелани промени на сензитивните данни.

Можете също да създадете изпълними файлове за достъп до вашите данни с пароли, тъй че да получите достъп до тях от различен компютър, без да е належащо да инсталирате приложението още веднъж. Освен това помощната стратегия поддържа експортиране на записи във формат HTML или елементарен текст и печатане.

В умозаключение, Alternate Password DB е благонадежден инструмент, който можете да употребявате за запазване на вашите пароли или друга сензитивна информация, както и за тяхното експортирате в други формати.

Даунлоуд: Alternate Password DB
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР