Лекарите в източната турска провинция Ван изживяха шок, когато 24-годишна

...
Лекарите в източната турска провинция Ван изживяха шок, когато 24-годишна
Коментари Харесай

Джобно ножче, пинсети и ключове: Извадиха 158 предмета от стомаха на жена в Турция


Лекарите в източната турска провинция Ван изживяха потрес, когато 24-годишна жена дойде в незабавното поделение с недоволства от болки в корема и се стигна до интервенция, при която от стомаха на пациентката бяха извадени 158 железни предмета, сред които нокторезачки и игла, оповестява „ Сабах “.

Жената е била откарана в болничното заведение за проучвания, откакто е страдала от мощни стомашни конвулсии, провокирани от поглъщането на огромна железна игла. Рентгеновата фотография обаче посочила, че в стомаха на пациентката има доста повече от един непознат предмет.

При траялата два часа и половина незабавна интервенция са открити 158 предмета, сред които нокторезачки, джобно ножче, нож за плодове, пинсети, пирони, игли, винтове и ключове, които са деликатно извадени от стомаха на пациента и по-късно разказани.

По време на прегледа и последвалите разпити лекарите разкрили, че младата жена е имала психически проблеми, които я принуждавали да гълтам непознати предмети.

Общият хирург, направил интервенцията, доктор Юсуф Текеш, съобщи: " Честно казано, първоначално и аз не повярвах. Първоначално мислехме, че можем да отстраним предметите с ендоскопия, само че избрахме интервенцията, тъй като самата игла беше прекомерно огромна. По време на интервенцията се сблъскахме с шокираща сцена. Имаше 158 непознати тела с разнообразни размери. Отстранихме ги всичките. Пациентката е в положително положение ", заяви БГНЕС.

По-късно дамата е изписана от болничното заведение и ѝ е подредено да се върне за следващо лекуване.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР