Лекарите са открили напитка, която предпазва тялото от ракови клетки,

...
Лекарите са открили напитка, която предпазва тялото от ракови клетки,
Коментари Харесай

Лекари разкриха коя напитка препазва от рак

Лекарите са разкрили напитка, която защищава тялото от рак ови кафези, поддържа здравето на сърцето и намалява холестерола. 

Според експертите става дума за чай от една от най-полезните храни, които укрепват имунната система. 

Става дума за диворастящото растение дрян , което ражда червени зрънца, богати на антиоксиданти. 

Дрянът оказва помощ за малко време да се преманат токсините от тялото, които се натрупват заради погрешно хранене и неприятни привички като тютюнопушене и алкохол, казават лекари.

Също по този начин, това зрънце оказва помощ за ускорение на притока на кръв и понижаване на високите равнища на холестерола. Благодарение на това поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и понижава риска от сърдечен удар.

Помага на тези с наднормено тегло да отслабнат. Отварата от дрян , при постоянна приложимост, значително взема решение проблемите със затлъстяването.

Освен това дрян ът защищава тялото от рак ови кафези, предотвратява разпространяването на рак а в други елементи на тялото. Известен е със своя предпазен резултат, изключително против рак на гърдата, простатата и дебелото черво. Подпомага почистването на зъбите, като премахва бактериите, които се натрупват върху венците.

Дрянът също се предлага да се употребява постоянно от деца за мощна костна система.

Рецепта:

Добавете една супена лъжица сушени плодове от дрян в половин литър вряща вода и оставете да се запари за 15 минути. След това напитката е подготвена за пиянство.

Източник: 

Снимка: Pixabay
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР