Лекарите от Втора хирургия на Пещерско шосе извадиха 15-килограмов тумор

...
Лекарите от Втора хирургия на Пещерско шосе извадиха 15-килограмов тумор
Коментари Харесай

Извадиха 15 кг тумор от корема на пловдивчанин

Лекарите от Втора хирургия на Пещерско шосе извадиха 15-килограмов израстък от корема на пловдивчанина Николай Стефанов. „ Искам да благодаря на доктор Метин Али, ръководителя на отделението проф. Ангел Учиков, на всички лекари, медицински сестри и санитарки, с помощта на които татко ми е жив “, споделя пред " Марица " Николай. И прибавя, че не загатва имената на другите лекари, тъй като се тормози да не пропусне някого.

55-годишният мъж постъпил в тежко положение в отделението на 11-ия етаж в Хирургиите на „ Пещерско шосе “ преди две седмици. Д-р Метин Али, при който отишъл на обзор, споделил, че туморът се развива с изключителна експедитивност и интервенцията би трябвало да се направи незабавно. От корема на мъжа хирурзите извадили 15-килограмов израстък.

„ Всички бяха извънредно деликатни, само че при доктор Али попадаме за следващ път. Преди време той оперира и майка ми. На процедура, той избави живота и на двамата ми родители “, споделя разчувстваният мъж.

Д-р Али съобщи, че интервенции с подобен размер и трудност са всекидневие за лекарите в Хирургиите, само че характерното в тази ситуация е бързото развиване на процеса. Той съобщи, че всеки един екип от негови сътрудници би се справил с нея, защото в УМБАЛ „ Свети Георги “ работят извънредно положителни експерти, а апаратурата и оборудването са на високо равнище. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР