Лекарите най-накрая потвърждават нещо, което жените твърдят от... цяла вечност,

...
Лекарите най-накрая потвърждават нещо, което жените твърдят от... цяла вечност,
Коментари Харесай

Учени най-накрая с точност обясниха на мъжете колко боли женският цикъл

Лекарите най-сетне удостоверяват нещо, което дамите настояват от... цяла безкрайност, а точно: че крампите по време на месечен цикъл са доста, доста мъчителни. Всъщност, болките по време на този интервал от месеца могат да бъдат съизмерими с едно доста съществено и ужасно положение. Това беше публично казано от английски учени, които изследват дисменореята, или извънредно мъчителен цикъл, от който страдат една от пет дами.

Доктор Джон Филъбоу, професор по репродуктивна медицина от Лондонския университет разгласи, че силата на менструалните болки имат еквивалент: и това е сърдечният удар.

И това е забавно! Петър Петров: Не живейте в консерва! Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-интересния здравен уебсайт Zdrave.to

Вторият максимален извършител на неприятни чувства при дамите след дисменореята е ендометриозата. От нея страда една от 10 дами. Това е заболяване при дамите в репродуктивна възраст, при което тъкани от матката могат да се " открият " в други органи, най-често това са яйчниците.
Ученият, лекар Доктор Ани Уекъсър споделя: " Менструацията не е била взимана като съществено здравно положение доста дълго време, даже е била описвана като нервност. Не приказваме задоволително за този проблем, знанията на младите девойки за здравето им по време на цикъл е доста лимитирано ".
Това самопризнание от страна на английските учени дава вяра на доста дами, които изпитват съществени болки, че ще получат повече схващане и внимание от лекарите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР