Лекари от Краснодар обещават да помогнат на 6-месечната Луна Фенер

...
Лекари от Краснодар обещават да помогнат на 6-месечната Луна Фенер
Коментари Харесай

Бебето чудовище пристигна от САЩ в Русия, за да му свалят "маската на Батман"! СНИМКИ 18+

Лекари от Краснодар дават обещание да оказват помощ на 6-месечната Луна Фенер да се отърве от гигантския родилен белег на лицето, написа bg.rbth.com.
Луна Фенер от Съединени американски щати дойде с майка си в Краснодар на 25 септември за лекуване. Бебето е родено във Флорида през март 2019 година с голям родилен белег във формата на "маската на Батман " на личицето си.

Родителите ѝ се надяват, че американските медици могат да им оказват помощ, само че хирурзите настояват, че бебето ще бъде подложено на десетки лазерни лечения, което ще отнеме най-малко 4 години. И освен това не дават никакви позитивни прогнози.



Освен това фамилната застрахователна компания отхвърля да покрие медицинските разноски на момичето, а за фамилията лекуването ще коства към $400 000.



Родителите на Луна основават страница в Instagram, с цел да отбележат уникалността на щерка си, само че жестоки тролове назовават детето "чудовище ", което "трябва да бъде убито ".



Те даже откриват страница за набиране на средства, с цел да съберат пари за лекуването ѝ, когато хирург от Краснодар, Южна Русия, научава за случая ѝ от медиите и предлага помощта си. Доктор Попов твърди, че познава пионерска техника, която включва от 6 до 8 интервенции за 18 месеца и ще коства към $150 000.

И по този начин Карол и брачният партньор ѝ Тиаго вземат решение да заведат детето си в Русия. "Те там имат технология, която още не е налична в Съединени американски щати ", твърди Карол.



"Всъщност, преди да дойда всички ми споделяха, че съм луда да дойда тук (в Русия), да опитам нещо толкоз надалеч ", споделя Карол пред съветски публицисти на краснодарското летище.

Според Андрей Алексуткин, началник на болничното заведение в Краснодар, в която ще се лекува Луна, първият стадий от лекуването ѝ ще стартира при започване на октомври, защото детето първо би трябвало да свикне с смяната на климата.



"Вече сме правили сходни интервенции на тази, от която се нуждае американският ни пациент. Единствената разлика е, че те са били на по-малка кожна зона. Въпреки това сме уверени, че лекуването ще бъде сполучливо ", твърди той.

Алексуткин отбелязва още, че Карол и Луна ще би трябвало да останат в Краснодар за целия 18-месечен интервал на лекуване. Но клиниката е склонна да им даде жилище.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР