Лекари от Бърза помощ заснеха клип, за да покажат в

...
Лекари от Бърза помощ заснеха клип, за да покажат в
Коментари Харесай

Лекари от Бърза помощ стигнаха до пациент в софийско село със сетни сили след ходене пеша в дълбок сняг

Лекари от Бърза помощ снимаха клип, с цел да покажат в какви условия работят. На фрагментите се вижда по какъв начин доктор мъкне две тежки чанти, диша тежко и колкото да си прокарва път в дълбоките преспи. 

Зад кадър се чува гласът на колежката му, която също изнемогва поради студа и ужасяващите условия. От мненията под обявата във Facebook излиза наяве, че видеото е снимано в село Стъргел, което се намира на 50 километра от София, оповестява Блиц.



" Как се оказва Спешна помощ през зимата по българските села? Кадрите са от през днешния ден в региона на община Елин Пелин - Софийско.Това няма да го видите по малкия екран, няма да го прочетете във вестника. Това могат да го схванат единствено хората с огромни сърца, които в името на пациентите си газят преспите и за тях няма МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА! Респект и почитание към всички дежурни незабавни екипи, за които няма неизпълними задачи ", се споделя към обявата на клипа.

На други фрагменти, публикувани през днешния ден, пък се вижда по какъв начин колите за спешна помощ минават в снега без път в опитите си да стигнат до пациент.





Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР