Лекари, медицински сестри и санитари изразяват недоволството си със своеобразен

...
Лекари, медицински сестри и санитари изразяват недоволството си със своеобразен
Коментари Харесай

Медиците от Св. Иван Рилски на протест след оставката на директора д-р Дечо Дечев

Лекари, медицински сестри и санитари показват недоволството си със самобитен митинг, в който упорстват шефът на болничното заведение " Св. Иван Рилски " - доктор Дечо Дечев да отдръпна подадената от него при започване на януари молба за овакантяване, съобщи Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Протестът е проведен от профсъюз " Защита ". По думите на синдикалния водач Красимир Митов в болничното заведение има недоразумения и проблеми с принципала на лечебното заведение, който е Министерството на здравеопазването.

 Снимка: БТА

Протестиращите желаят лекар Дечев да не напуща болничното заведение, сподели още Митов и уточни, че това е една от последните държавни лечебни заведения, която е в положително положение и продължава да работи обикновено.

Митов уточни, че към обяд се чака да има среща на доктор Дечев с управлението на Министерството на здравеопазването.

 Снимка: БТА

Вижте всички фотоси

Вчера лекар Дечо Дечев удостовери, че е подал молба за овакантяване. По думите му един от претекстовете му е неналичието на последователност в системата, както и честа промяна на политиката.

 Снимка: БТА

Д-р Дечев сподели, че не му е оказван политически напън да подаде такава молба. Той посочи, че още няма резолюция по молбата му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР