Лекар разкри шокиращи рентгенови снимки, които показват основната разлика, която

...
Лекар разкри шокиращи рентгенови снимки, които показват основната разлика, която
Коментари Харесай

Лекар показа рентгенови снимки на гръден кош на ваксиниран и неваксиниран

Лекар разкри шокиращи рентгенови фотоси, които демонстрират главната разлика, която коронавирус имунизациите вършат в отбраната на тялото на човек.

Радиолог от Мериленд разгласява две рентгенови фотоси на гръдния панер, с цел да покаже какво вижда при неимунизирани и имунизирани Covid-позитивни пациенти.

„ Има голяма разлика в изображенията, които виждаме при изцяло имунизирани пациенти, с позитивен тест за Covid-19 и тези, които не са имунизирани “, сподели доктор Омер Аван, заместник-председател по образованието в Отдела по диагностика Радиология в Медицинския факултет на Университета на Мериленд.

Д-р Аван сподели фотосите от компютърна томография на имунизиран пациент с Covid и изображения, показващи неимунизирано увреждане на белите дробове.



„ Можете да видите при имунизираното лице, че огромна част от белите дробове е черна и това е добре, тъй като черното демонстрира въздух.

" Тежестта на болестта или тежестта на инфекцията е доста по-изразена при неимунизиран субект спрямо имунизиран субект ", сподели още той.



Лекарят сподели, че признаците на имунизиран човек са по-леки, в сравнение с при неимунизиран.

„ Често тези, които не са имунизирани имат зной. Може да се нуждаят от кислородна терапия. Има по-голяма възможност да отидат в интензивното поделение “, добави още медикът.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР