Лека прахосмукачка за ефективно унищожаване на насекоми и изсмукване на

...
Лека прахосмукачка за ефективно унищожаване на насекоми и изсмукване на
Коментари Харесай

Xiaomi SWDK Vacuum Cleaner – убиецът на акари

Лека прахосмукачка за дейно заличаване на инсекти и изсмукване на прахуляк от меките тъкани в жилището, поддържайки комфорт и здравословна среда

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner изтребва дейно насекомите в меките тъкани

Акари и други упорити инсекти, бактерии и прашинки постоянно населяват домовете ни, като като се изключи че основават дискомфорт, заплашват и здравето на хората, причинявайки алергични реакции и даже проблеми с дишането. Има обаче ефикасно средство за битка с тях – специфична прахосмукачка „ палач “ на акарите.

Изкореняването на акарите може да бъде доста мъчно, защото те са склонни да се скрият и събират върху меки повърхности като възглавници, спално долни дрехи или плюшени играчки. Но това няма да ги избави от Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner – портативна прахосмукачка за избиване на насекомите-натрапници, която е налична на цена от €58,99 в онлайн магазина Cafago (с ваучър за отстъпка L185PA).

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е компактна и лека, с прелестен бял цвят

Този високотехнологичен артикул предлага елементарен и комфортен метод за премахване на акари и други инсекти, както и на прахуляк от меките тъкани в жилището. Макар и евтина, прахосмукачката има отлична функционалност. Тя генерира до 8000 трептения в минута, като „ разбърква “ акарите по повърхността на тъканта на мебелите, включително впитите надълбоко в матрака, преди да ги засмуче с мощ 12 000 паскала (pa).

Освен че отстранява акари и прахуляк, които предизвикват алергии, Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner стерилизира и убива микроби благодарение на ултравиолетови лъчи. UV лампата обезпечава надълбоко навлизане и висок убиващ резултат, а когато не е в контакт с почистващата повърхнина, ултравиолетовата светлина автоматизирано се изключва. Ефективността на разчистване от инсекти и прахуляк може да доближи 99%.

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner има ултравиолетова лампа с висока успеваемост

Прахосмукачката разполага с двоен филтър и транспарантна „ чаша “ за прахуляк, която е комфортна за събаряне и разчистване. Захранва се със общоприетоо напрежение 100-240V, има мощ 450W и тежи 1 кг. Размерите на устройството са към 32,50х27,50х17,00 см, а в профил са ситуирани светлинни знаци за мощността и ултравиолетовия режим.

Компактна и лека, с функционалност за понижаване на шума на мотора, комфортна за преместване и лесна за потребление, с ефикасни механизми за заличаване на акари и изсмукване на прахуляк, Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е страховит артикул за дома и даже за меката мебел в офиса, освен това на изцяло търпима цена.

Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner е страховит артикул за дома

Можете да купите „ килъра на акари “ тук: Xiaomi SWDK Mites Dust Vacuum Cleaner – на цена от €58,99 с ваучър за отстъпка L185PA, годен до края на януари 2019 година, и безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР